Laadukasta siivousjälkeä

wordpress
Hertta Clean on raisiolainen siivousalan yritys, joka tarjoaa kattavia siivouspalveluita
yrityksille ja kiinteistöille. Olemme viime aikoina laajentaneet toimintaamme myös kotitalouksiin. Tarjoamme kilpailukykyisen hinnan laadukkaalla työllä ja hyvällä vuorovaikutuksella asiakkaan kanssa.

Hertta Cleanin perustaja Melisa Tokalic on nuoresta lähtien tutustunut siivoustöihin, koska  hänen perheessään on siivousalan yrittäjiä. Kiinnostus oman yrityksen perustamiseen alkoi jo nuorena ja markkinointiviestinnän tutkinnon jälkeen Melisa perusti yrityksensä. ”Pyrin toimimaan aina asiakaslähtöisesti ja panostan pitkiin asiakassuhteisiin. Minulle on tärkeää, että palveluihini ollaan tyytyväisiä. Haluan myös korostaa, kuinkaa keskeinen asia vuorovaikutus yhteistyön aikana on, puolin ja toisin. 🙂

Artboard 1

Kirjoita yhteystietosi alle ja katsotaan teillekin kilpailukykyinen tarjous.