herttaclean

Yritys / Yhteydenotto

Hertta Clean

Hertta Clean on raisiolainen siivousalan yritys, joka tarjoaa kattavia siivouspalveluita Raisiossa ja Turussa. Hertta Clean perustettiin toukokuussa 2018 ja yrittäjä Melisa Tokalic on keskittynyt palvelemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Pidän yrittäjyydestä ja siivousalasta. Tulen yrittäjäperheestä, ja olen nuoresta lähtien tutustunut siivousalaan. Oman yrityksen perustaminen lähti liikkeelle markkinointiviestinnän tutkinnon jälkeen, koska halusin itse tuoda osaamistani esiin ja viedä työtäni haluamaani suuntaan. Palkitsevinta työssä ovat tyytyväiset asiakkaat, ja heidän työnsä sekä arkensa helpottaminen.
Tokalic Melisa, yrittäjä

Ota meihin yhteyttä ja otamme yhteyttä seuraavan arkipäivän aikana.
Tarjouspyynnöt voi lähettää myös suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@herttaclean.com

 

 

Hertta Clean
044 981 9026
asiakaspalvelu@hertta.com
http://www.herttaclean.com